two-story family house exterior street view renovation
entrance concept design lighting materials
outdoor living experience architecture
outdoors yard living room
minimal living room fireplace
open space kitchen living room stair
dining room interior design
wood design modern kitchen
office room minimal calming interior design
bedroom design neutral color palette
bedroom lighting design colors
walking closet wardrobe
luxury bathroom design
lounge area wardrobe design
Residence in Papagou

Residence in Papagou

Type
Location
Team
Location
Papagou
Team

Principal Architect:  Aristides Kordas

Project Architect: Angeliki Labada

Design Team: Anastasis Dimokas, Athanasia Stavropoulou

Residence in Papagou

The redesign of this two-story family house situated in the beautiful suburb of Athens, was defined by the need to designate a new identity to the house for its new inhabitants. The design challenge was to illustrate the authenticity and original character of the building, while updating the house to the present-day requirements and to the needs of its new owners. The interior redesign is reflecting a theatrical feel, resulting from the organization in multiple levels, preserving the feeling of openness and penetrability between indoor and outdoor areas. “Soft” geometries in wood and “hard” in masonry clarify the hierarchy of the building volumes and functions.

Previous Next Down Down Previous Next Kordas Architects Kordas Architects
Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search